AcasăOldO cursa Tarom cu destinatia Bruxelles, redirectionata spre Amsterdam, urmare a exploziilor

O cursa Tarom cu destinatia Bruxelles, redirectionata spre Amsterdam, urmare a exploziilor

Printre zborurile afectate de situatia neprevazuta aparuta pe aeroportul din capitala belgiana, in aceasta dimineata, se numara si o cursa care plecase din Bucuresti, cu destinatia Bruxelles.

UPDATE: In continuarea informatiilor oferite in aceasta dimineata, in provinta cursei care decolase de pe Otopeni, cu destinatia Bruxelles, despre care aflasem initial ca a fost redirectionata spre Amsterdam, despre care de la premierul insusi am aflat, din declaratia sustinuta de acesta in urma cu doar cateva zeci de minute, ca a aterizat in capitala Olandei, reprezentantii Tarom au revenit cu precizari in privinta une alte curse afectate de situatia neprevazuta.

„Compania TAROM informeaza ca,  din cauza situatiei de criza de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze astazi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anuleaza. Aeronava B737 – 700 a companiei TAROM, cu numar de zbor  RO 371 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles,  avand la bord un numar de 83 de pasageri  a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam. Compania este in permanenta  legatura cu reprezentantii Ambasadei Romaniei la Haga  in vederea asigurarii suportului necesar pentru pasagerii si cetatenii romani”, se mentioneaza in noua informare data publicitatii din directia companiei.

–––-

Este vorba despre zborul RO 371 Bucuresti-Bruxelles, operat de Tarom. Din cate anunta reprezentantii companiei, pe site-ul operatorului de transport aerian, este vorba despre o aronava Boieng 737-700, care a decolat de pe Otopeni la ora 7 si 20 de minute, cu 81 de pasageri la bord. Din motive lesne de inteles, avionul nu a mai putut ajunge pe aeroportul din Bruxelles, fiind redirecitonat catre aeroportul din capitala olandeza Amsterdam.

Exploziile care s-au produs, la primele ore ale zilei, in zona „Plecari” a aeroportului belgian au facut numeroase victime, vechiculandu-se ca ar fi cel putin 10 morti si peste 30 de raniti.

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger