AcasăOldNoua condamnare pentru fratii Becali. Si fosta judecatoare Terceanu si-a aflat pedeapsa

Noua condamnare pentru fratii Becali. Si fosta judecatoare Terceanu si-a aflat pedeapsa

Atat judecatoarea Geanina Terceanu, cat si fostii impresari Ioan si Victor Becali, precum si fostul boss din Stefan cel Mare, Cristian Borcea, au aflat decizia -in prima instanta- a magistratior in dosarul cunoscut opiniei publice drept „mita la judecatoare”.

Astfel, Ioan si Victor Becali au primit fiecare cate o pedeapsa de 3 ani de inchisoare, pentru dare de mita, in timp ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dispus o condamnare de 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru judecatoarea Terceanu (fost magistrat la Tribunalul Bucuresti).

In acelasi dosar a primit o condamnare si fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti. Cristian Borcea, acuzat la randul sau de dare de mita si aflat in regim privativ de libertate, a primit o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare.

Trebuie spus ca instanta a decis si anularea eliberarii conditionate a lui Ioan Becali, dispusa la mijlocul lunii septembrie, dar si ca pedepsele primite de cei doi frati Becali, dar si de catre fostul sef de la Dinamo, sa fie cumulate cu cele din „Dosarul transferurilor”. Astfel ca in cazul lui Ioan Becali este vorba despre un cumul de 7 ani si 4 luni de inchisoare, in timp ce Victor Becali ar avea de executat, in total, 5 ani si 8 luni de detentie, iar Borcea de 7 ani si 10 luni de inchisoare.

E important de mentionat faptul ca fiind vorba despre o hotarare in prima instanta, ea poate fi contestata cu apel, iar masura anularii eliberarii conditionate nu se aplica pana la momentul solutionarii apelului. Dar si ca acuzatiile aduse celor patru au legatura cu „Dosarul Transferurilor”, cauza care ii fusese repartizata judecatoarei Terceanu, la momentul respectiv magistrat la TB, dosar in care fratii Becali si Borcea au fost judecati, alaturi de alti oameni cunoscuti din fotbalul autohton.

foto: romaniatv.net

429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger