AcasăOldNoi perchezitii in dosarul Apa Nova, inclusiv la locuintele si sediul firmei...

Noi perchezitii in dosarul Apa Nova, inclusiv la locuintele si sediul firmei afaceristului Teodor Sterian

Surse judiciare anunta faptul ca atat locuinta, cat si sediile onor firme controlate de catre omul de afaceri Teodor Sterian sar fi perchezitionate, miercuri, de catre procurori.

Actiunea reprezentantilor DNA Ploiesti il vizeaza, anunta Digi 24, pe Stelian, seful securitatii la compania Apa Nova, dar si cel care, potrivit unor surse citate de acelasi post TV, ar fi facut fotografiile in care apar Udrea si Bica, in mini-vacanta petrecuta de acestea, anul trecut, in februarie, in capitala Frantei.

Se pare ca omul de afaceri ar fi fost la Paris in aceeasi perioada cu fosta sefa a PMP, respctiv a DIICOT, ba chiar ar fi calatorit in aceeasi aeronava care le-a dus pe cele doua prietene actre destinatia aleasa pentru respectiva calatorie.

Mai mult, aceleasi surse sustin ca in cursul acestei zile vor fi facute si alte perchezitii in aceasta cauza. De altfel, miercuri dimineata, la sediul DNA Ploiesti a venit, pentru audieri, si directorul general al Apa Nova, Lavinia Saniuta, aceasta fiind citata de procurori si in urma cu aproape doua saptamani, in dosarul in care anchetatorii au suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie.

author avatar
eNational
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger