AcasăOldMuncitori prinsi sub un mal de pamant. Unul dintre ei a murit

Muncitori prinsi sub un mal de pamant. Unul dintre ei a murit

Accident de munca cu urmari dramatice, in judetul Mehedinti. Trei barbati care lucrau in aceasta dimineata la o canalizare din orasul Drobeta Turnu Severin au ajunsi captivi sub un mal de tarana, dupa ce pamantul s-a surpat peste ei.

In ciuda faptului ca membrii echipelor specializate in astfel de interventii de urgenta au facut eforturi pentru a-i readuce ca mai repede la suprafata pe cei trei barbati, interventia contra cronometru fiind ingreunata de spatiul ingust in care se aflau victimele, doar doi dintre ei au supravietuit, acesita din urma fiind dusi de urgenta la spital.

Al treilea muncitor, un barbat in varsta de 50 de ani, a pierit dupa ce a fost pur si simplu sufocat de pamantul care a cazut peste el si l-a impiedicat sa mai aiba acces la oxigen. „Se afla sub malul de pamant. Este o persoana ce are varsta de 50 de ani. (…) Malul este foarte stramt, locul este greu accesibil, dar se lucreaza intens pentru scoaterea persoanei”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Mehedinti, in cadrul unei interventii telefonice la postul B 1 TV, inainte ca victima sa fie scoasa fara suflare.

Intre timp, au fost demarate investigatiile menite sa stabileasca exact cum anume s-a produs accidentul.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger