AcasăOldMiron Mitrea, din nou in fata instantei

Miron Mitrea, din nou in fata instantei

O noua zi incarcata de tensiune pentru fostul ministru al Transporturilor, care face o noua incercare pentru a-si redobandi, cat mai repede, libertatea.

Miron Mitrea ar putea afla in cursul orelor urmatoare daca instanta il va elibera conditionat. Fostul deputat a fost adus inca de la primele ore ale zilei de la Poarta Alba, la Tribunalul Constanta, unde, incepand cu ora 9 ar fi trebuit sa se judece contestatia inaintata de catre fostul parlamentar, pe 2 martie, fata de decizia luata anterior de catre magistratii constanteni, care i-au respins solicitarea care l-ar fi putut face sa ajuga mai repede acasa, in mijlocul familiei. Cum hotararea pronuntata la finele lunii februarie a acestui an nu a fost una definitiva, Mitrea a putut face contestatie, lucru care s-a si intamplat.

Ramane de vazut ce anume vor decide de aceasta data judecatorii de la Tribunalul Constanta in privinta cererii de eliberare conditionata formulata de catre fostul ministru, aflat la acest moment dupa gratii, dupa ce a fost condamnat, definitiv, la doi ani de detentie, dupa ce a ost trimis in judecata de catre procurorii DNA.

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger