AcasăOldMircea Basescu, primele declaratii dupa condamnare: Decizia este nedreapta

Mircea Basescu, primele declaratii dupa condamnare: Decizia este nedreapta

Dupa cum era de asteptat, fratele fostului presedinte Traian Basescu s-a declarat surprins de hotararea instantei, mai exact a Curtii de Apel Constanta, care a decis condamnarea sa la patru ani de inchisoare cu executare.

UPDATE: ” E decizia instantei, ce sa facem”, a declarat fatele presedintelui cu putine momente inainte de a pleca de la resedinta sa din Constanta, catre Inspectoratul de Politie Judetean Constanta, unde s-a predat. Intrebat daca a vorbit, intre timp, cu Traian Basescu, fratele fostului presedinte a dat de inteles ca a apucat sa faca acest lucru, dupa aflarea hotararii Curtii de Apel Constanta.

–-

Insa chiar si asa, Mircea Basescu a precizat, intr-o interventie telefonica in direct la Romania TV, ca se va supune deciziei magistratilor. „(Decizia este -n.r) nedreapta. Ma supun deciziei instantei, niciun fel de problema”, a precizat fratele fostului sef al statului.

Va reamintim faptul ca in urma cu doar cateva zeci de minute s-a aflat faptul ca judecatorii Curtii de Apel Constanta au mentinut condamnarea decisa in prima instanta, la inceputul anului, de catre magistratii de la Tribunalul Constanta, si l-au trimis pe Mircea Basescu in spatele gratiilor, pentru patru ani. Trebuie spus, insa, faptul ca din aceasta pedeapsa se scade perioada in care Mircea Basescu- acuzat de DNA de trafic de influenta- a stat in arest.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger