AcasăOldMircea Basescu afla decizia instantei in ianuarie

Mircea Basescu afla decizia instantei in ianuarie

Fratele fostului presedinte, trimis in fata instantei de catre procurorii anticoruptie, care il acuza de trafic de influenta, intr-un dosar in care apare mentionat si numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ar fi trebuit sa afle, luni, decizia magistratilor constanteni in acest proces.

Doar ca judecatorii Tribunalului Constanta au decis amanarea pronunatrii sentintei pentru anul viitor, respectiv pana pe 4 ianuarie 2016. Ceea ce inseamna ca Mircea Basescu va afla ce decis magistratii in cazul sau dupa Sarbatorile de iarna. Ar mai fi de spus ca decizia ce va fi anuntata in ianuarie nu va fi una definitiva si va putea fi atacata la o instanta superioara, respectiv la Curtea de Apel Constanta.

In acelasi dosar in care a fost deferit justitiei Mircea Basescu este judecat si Marian Capatana, acuzat de complicitate la trafic de influenta. Acuzatia in cazul celui dintai are legatura cu o suma de bani pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial. Atat Mircea Basescu, cat si Capatana sunt cercetati in prezent in regim de arest la domiciliu.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger