AcasăOldMinistrul Justitiei a anuntat, oficial, la bilantul DNA: va propune reinvestirea lui...

Ministrul Justitiei a anuntat, oficial, la bilantul DNA: va propune reinvestirea lui Kovesi in fruntea Directiei

Nu mai e nicio urma de dubiu! Raluca Pruna a anuntat in cadrul evenimentului prilejuit de prezentarea reportului de activitate a Directiei Nationale Anticoruptie pe anul trecut, faptul ca va propune ca Laura Kovesi sa conduca inca trei ani DNA-ul.

Mai exact, ministrul Justitiei a confirmat, practic, de aceasta data intr-un cadru oficial si in prezenta sefului statului si al Guvernului, al presedintilor Instantei Supreme, al Parchetului General – cel interimar, si al CSM-ului, faptul ca va propune reinvestirea Codrutei Kovesi la sefia DNA. „Inteleg sa iau act de performanta sustinuta a DNA (…) si sa aplic dispozitiile legii prin propunerea de reinvestire a procurorului-sef al DNA”, a anuntat Raluca Pruna, la finele discursului in care a amintit atat performantele institutiei, dar a si asigurat ca Guvernul, prin ministerul pe care il conduce, doreste sa asigure resursele de care e nevoie pentru combaterea coruptiei.

Anuntul in sine este unul la care opinia publica se astepta sa fie facut, avand in vedere ca  reprezentantul Guvernului a mai discutat pe marginea acestei chesitiuni in fata presei, respunzand unor intrebari din care rezulta ca e gata sa o propuna pe actuala sefa a DNA, Laura Kovesi, pentru un nou mandat in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, avand in vedere ca prezentul se incheie in luna mai a acestui an.

sursa foto: gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger