AcasăOldMencinicopshi, dupa aflarea deciziei in dosarul ICA: Este o sentinta nedreapta. Sunt...

Mencinicopshi, dupa aflarea deciziei in dosarul ICA: Este o sentinta nedreapta. Sunt nevinovat

(foto: obiectiv.info)

Gheorghe Mencinicopshi, fostul director al Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a declarat, la scurt timp de la anuntarea verdictului in dosarul privind privatizarea ICA, ca e convins ca adevarul va iesi la iveala, in acest caz, si ca sentinta este „nedreapta”.

Profesorul Mencinicopshi se declara dezamagit de decizia magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care l-au condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul „Telepatia”. Fostul sef al ICA spune, insa, ca e impacat cu el insusi, pentru ca nu are ce sa isi reproseze. „Am avut mare incredere in acest tanar complet de judecata, dar acum sunt dezamagit. Sunt convins ca adevarul va iesi la suprafata, mai devreme sau mai tarziu, este o sentinta nedreapta. Sunt linistit, sunt impacat cu mine insumi, nu am ce sa-mi reprosez. In continuare sustin ca sunt nevinovat, ca privatizarea s-a facut absolut legal, cel putin din punctul de vedere al Institutului”, a declarat profesorul, intr-o interventie telefonica la Antena 3, la scurt timp dupa pronuntarea sentintei in dosarul ICA.

Gheorghe Mencinicopschi a mai spus ca are familia alaturi si ca  nu are niciun fel de resentiment fata de nimeni. „Sunt linistit, voi merge la puscarie. Sincer va spun, ma bucur ca familia ma intelege (…) Cel mai important pentru mine este ca sunt nevinovat”, a declarat profesorul Mencinicopshi, fostul sef al ICA.

In acelasi dosar, magistratii CAB au decis o sentinta de 10 ani de inchisoare in cazul lui Dan Voiculescu si sapte ani de detentie pentru Sorin Pantis, fostul ministru al Comunicatiilor. Presedintele fondator al PC a fost trimis in judecata, alaturi de alte 12 persoane, in decembrie 2008.

Cititi si: Verdict in dosarul ICA: Dan Voiculescu, zece ani de inchisoare

Sursa foto: obiectiv.info

 

277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger