AcasăOldMembrii unei grupari de suspecti de inselaciune, in vizorul oamenilor legii

Membrii unei grupari de suspecti de inselaciune, in vizorul oamenilor legii

Oamenii legii continua, joi, printr-o actiune pe teren, cercetarile demarate in vederea destructurarii unui grup de indivizi despre care politistii spun ca se specializasera in inselatorii prin deja celebra metoda „Accidentul”.

Reteta este deja una raspandita, doar ca, de aceasta data, pentru a fi si mai credibili, suspectii ar fi facut uz de calitati false. Pretinzand ca sunt politisti, avocati sau chiar medici, suspectii ajunsi in vizorul politistilor ar fi cerut diferite sume de bani pentru a rezolva diverse situatii in care ar fi fost implicare rude ale persoanelor pe care le apelau prin intermediul modelului care a facut deja numeroase victime in randul romanilor care s-au lasat pacaliti de necunoscuti care anuntau false accidente de circulatie.

Astfel ca, avand mai multe suspiciuni in acest caz, oamenii legii din cadrul IPJ Bistrita Nasaud au demarat, joi dimineata, nu mai putin de 13 verificari, atat la adrese din Bucuresti si judetele Ilfov si Valcea, cat si intr-un penitenciar din tara, institutie despre care, insa, nu se cunosc mai multe date.

In prezentul dosar, in atentia oamenilor legii au intrat nu mai putin de 17 persoane, despre care politistii au indicii ca, incepand cu august acest an si pana in decursul lunii curente, ar fi pacalit sapte oameni din trei judete – Bistrita-Nasaud, Dolj si Mehedinti cu sume totalizand circa 40.000 de lei.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger