AcasăOldMembrii familiei Anghel, condamnati la inchisoare pentru santaj

Membrii familiei Anghel, condamnati la inchisoare pentru santaj

Sotia, fiii, precum si fiica interlopului Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, au aflat, joi, pedepsele pe care le-au primit, in prima instanta, in procesul in care au fost acuzati de santajarea fratelui fostului presedinte Basescu. Decizia magistratilor nu este una definitiva.

sursa foto: ziuanews.ro

Trebuie spus ca, dintre pedepsele dispuse de catre magistratii constanteni pentru familia Anghel, cea mai mare este de 12 ani, 11 luni si 20 zile, primita de fiul interlopului, Florin, reprezentand, de fapt, o cumulare de condamnari, cu una primita intr-un caz mai vechi de agresiune, in timp ce sentinta in cazul surorii acestuia, Izaura, este de 4 ani, 5 luni si 10 zile cu executare. Totodata, sotia lui Bercea, Fanica Anghel, a primit o condamnare de 3 ani si 9 luni de inchisoare, in timp ce partenerul de viata al Izaurei, Marius, ar putea sta dupa gratii 4 ani si jumatate, toate aceste pedepse fiind cu executare.

Fiul cel mic al interlopului, in schimb, Grinica, a primit o pedeapsa constand intr-o masura educativa neprivativa de libertate, pe o perioada de sase luni, avand in vedere ca era minor la data comiterii faptei de care este acuzat.

Nefiind definitiva, decizia magistratilor poate fi atacata, in termen de zece zile de la pronuntare.

Va reamintim ca sotia lui Sandu Anghel, cei doi fii, fata, dar si iubitul acesteia din urma au fost trimisi in judecata in vara anului trecut, fiind acuzati ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu, fratele presedintelui de la acel moment, Traian Basescu. Mai exact, acestia sunt cercetati pentur faptul ca l-ar fi amenintat pe fratele fostului sef al statului cu publicarea unei intregistrari, in cazul in care nu vor primi o suma de bani, in euro.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger