AcasăOldMasina lovita de tren, in judetul Brasov: trei oameni au murit, la...

Masina lovita de tren, in judetul Brasov: trei oameni au murit, la Zarnesti

Trei oameni au pierit intr-o clipa. Au fost imagini dramatice, miercuri dimineata, la o trecere la nivel cu o cale ferata din judetul Brasov. Un autoturism in care se aflau patru persoane a fost izbit de un tren, in urma impactului foarte puternic un singur ocupant al masinii fiind gasit de echipele de salvatori in viata, dar cu leziuni grave.

Daca pentru salvcarea acestor trei persoane medicii veniti de urgenta la locul accidentului nu au mai putut face, din pacate, nimic, un al patrulea pasager aflat in masina respectiva a supravietuit fiind, din cate mentioneaza brasovultau.ro, constient si primind primele ingrijiri medicale la fata locului, inainte de a fi transportat la spital.

Impactul trenului cu autoturismul a avut loc la iesire din Zarnesti spre localitatea brasoveana Vulcan, din cate mentioneaza reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane. S-a produs in jurul orei 7, la intersectia DN73A cu Magistrala Secundara 203 Brasov – Zarnesti, si a cauzat blocarea- temporara, vreme de cateva zeci de minute- atat a traficului rutier in zona, cat si a celui feroviar pe respectiva magistrala.

Cauzele exacte ale producerii accidentului urmeaza sa fie stabilite de catre politisti.

 

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger