AcasăOldMasacrul din Paris: Suspectii, cautati la nord de capitala Frantei

Masacrul din Paris: Suspectii, cautati la nord de capitala Frantei

De miercuri incepand, sute de oameni ai legii ii cauta pe suspectii banuiti ca ar fi autorii sangerosului atac savarsit asupra sediului redactiei „Charlie Hebdo”. La aceasta ora, doi indivizi sunt pe urmele a doi dintre atacatori, in conditiile in care, anunta presa locala, unul dintre ei s-ar fi predat.

Doi barbati avand trasaturile principalilor suspecti in acest caz si despre care se crede ca sunt frati -Cherif si Said, in varsta de 32 si, respectiv 34 de ani, ar fi fost zariti joi in apropiere de Villers-Cotterets, din departamentul francez Aisne, vuieste presa franceza.

Potrivit France 3, doua elicoptere militare ar survola Crepy-en-Valois, localitate situata la nord de capitala Frantei, zona in care se banuieste ca s-ar putea ascunde tinerii.

Mai mult, o masina despre care se crede ca a fost folosita de catre cei doi indivizi banuiti ca ar fi impuscat mortal cei 12 oameni a fost gasita la nord de capitala franceza, iar in ea s-ar fi descoperit cocktail-uri Molotov, dar si steaguri jihadiste, conform leparisien.fr.

Toate ipotezele, marturiile, dar si imaginile suprinse de martori, si dezvaluite  mass-media pe surse, sunt luate in calcul de anchetatorii care se straduiesc sa puna cat mai repede mana pe cei doi suspecti.

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger