AcasăOldMarturii cutremuratoare despre incendiul din club: Ne-am calcat in picioare/A fost haos

Marturii cutremuratoare despre incendiul din club: Ne-am calcat in picioare/A fost haos

Mai multe persoane care au trecut prin momente de groaza, seara trecuta, dupa incendiul care a afectat un club din sectorul 4 al Capitalei, au povestit ce au vazut.

(captura Antena 3)

„Toata lumea a intrat in panica. Ne-am calcat in picioare. Care a fost mai tare traieste”, a povestit un barbat aflat in clubul respectiv.

Din cate spun mai multi martori, ar fi fost o singura iesite din clubul respectiv, si aceea destul de mica, aspect ce le-ar fi ingreunat incercarile celor care au vrut sa fuga cat mai repede din calea pericolului. „Singura iesire din club era, nu exista o alta ieşire (…) A fost haos, pur si simplu erau disperati cu totii. Foarte multi tineri erau”, a marturisit un alt barbat aflat, noaptea trecuta, la locul tragediei, conform Digi 24.

O alta persoana povesteste ca a focul ar fi fost declansat de artificii, dar si ca, odata ce au realizat ca incendiul se propaga cu repeziciune, persoanele aflate in incinta au incercat sa iasa cat mai repede. „Au pornit din dreapta scenei niste artificii, a lovit un stalp, a luat foc tavanul, initial nu ne-am dat seama ce se intampla, apoi ne-am imbulzit la iesire, s-au calcat unii peste altii. Nu a fost nicio explozie. Pur si simplu a luat foc buretele de pe langa stalp”, a relatat un alt martor, citat de b1.ro. Aceeasi persoana vorbeste despre circa 200 de persoane care s-ar fi aflat in club, dar si despre faptul ca respectivul concert era unul gratis.

Va reamintim ca, in ciuda eforturilor medicilor, 27 de persoane au fost declarate decedate, dupa tragedia din Clubul Colectiv. Alte peste 160 de persoane au fost ranite, ajungand la mai multe spitale de urgenta din Bucuresti.

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger