AcasăOldMarius Badea Tudose, noul presedinte al CSM

Marius Badea Tudose, noul presedinte al CSM

In cadrul primei sedinte din 2015 a Consiliului Superior al Magistraturii au fost alesi atat presedintele, cat si vicepresedintele acestui for.

Astfel, odata ce expira mandatul presedintelui in exercitiu, Adrian Bordea, dar si al vicepresedintelui Gheorghe Muscalu, membrii Consiliului si-au ales, marti, prin vot, noua conducere.

Dintre cei doi candidati inscrisi in cursa pentru sefia CSM- Alexandru Serban si Marius Badea Tudose, cel din urma a obtinut cele mai multe voturi, devenind, astfel, succesorul lui Bordea in fruntea Consiliului Superior al Magistraturii. Tudose are 42 de ani si este membru al CSM de circa trei ani.

Bogdan Gabor este noul vicepresedinte al institutiei, fiind, de altfel, si singurul candidat care si-a manifestat intentia de a intra in cursa pentru aceasta functie.

foto: luju.ro

340 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger