Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Mai multi copii internati la “Marie Curie”, din cauza unei bacterii periculoase. O fetita a murit

Mai multi copii internati la “Marie Curie”, din cauza unei bacterii periculoase. O fetita a murit

Autor:

Parintii copiiilor aflati in suferinta, dar si cei care au acasa micuti de varste similare celor care se lupta sa isi revina dupa ce in organismul lor s-a instalat o bacterie periculoasa, sunt in alerta si asteapta vesti bune de la specialisti.

 

copil spital 350x197 Mai multi copii internati la Marie Curie, din cauza unei bacterii periculoase. O fetita a muritIn conditiile in care, seara trecuta, s-a aflat ca o fetita de doar 11 luni a pierdut lupta cu suferinta, pentru ca organismul ei plapand nu a mai putut lupta cu bacteria periculoasa care ataca in primul rand rinichii, alti sapte copii sunt in continuare internati la spitalul “Marie Curie” din Capitala.

Din cate a mentionat un specialist de la unitatea spitaliceasca de urgenta destinata copiilor, miercuri dimineata, intr-o interventie telefonica la postul B1  TV, starea micutilor internati la “Marie Curie” in urma contractarii acestei bacterii este diferita, avand in vedere ca nivelul de gravitate al bolii este, de asemenea, diferit de la un pacient la altul. “Semnele bolii se instaleaza progresiv, si insuficienta renala este primul semn major de evolutie nefavorabila”, a lamurit medicul Balgradean, care a precizat ca in astfel de cazuri pot aparea si anemii severe si alte complicatii.

La momentul la care medicul a facut precizarile respective, in sectiile de Nefrologie si Terapie Intensiva ale spitalului se aflau sapte micuti, o fetita fiind internata chiar in cursul noptii trecute, fiind posibil ca un alt bebelus sa fie transferat la Bucuresti, in orele urmatoare, de la Craiova.

Cadrul medical a mentionat ca problemele micilor pacienti au aparut ca urmare a unei bacterii foarte periculoase, care se gaseste atat in apa, cat si in fructe sau legume, precum si in oua sau lapte. In acest sens, e nevoie ca alimentele sa fie preparate cu mare atentie si la temperaturi optime.




Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!