AcasăOldMai multi cetateni straini, raniti in incendiul din clubul bucurestean

Mai multi cetateni straini, raniti in incendiul din clubul bucurestean

Printre persoanele care au suferit leziuni ca urmare a incendiului care a cuprins clubul din sectorul 4 al Capitalei, cuprins, seara trecuta, de un incendiu declansat in timpul unui concert, se numara si cel putin patru cetateni straini: un german, doi spanioli si un italian.

In timp ce despre cetateanul german medicul Carstoiu, de la Universitar, a conformat ca acesta dintai este internat in aceasta unitate spitaliceasca, dintr-un comunicat al SRI reiese faptul ca alti trei raniti -din cei sapte care au fost internati la Spitalul Clinic Prof. Dr. Agrippa Ionescu –  sunt straini, respectiv din Spania si Italia.

Pana la aceatsa ora se stie ca numarul deceselor a ajuns la 27. Nu in ultimul rand, e important de mentionat faptul ca, in privinta celor peste 160 de persoane care au suferit leziuni in urma focului care a cuprins cladirea Clubului Colectiv, despre care s-a aflat ca este incinta unei foste fabrici, medicii au anuntat ca majoritatea victimelor au suferit arsuri, de diferite grade, atat la nivelul membrelor, cat si ale cailor aeriene, dar si ca au fost cazuri de intoxicari cu fum sau cu monoxid de carbon. cele mai multe victime sunt din randul tinerilor. La momentul declansarii incendiului, in club avea loc un concert.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

author avatar
Cristina Stefan
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger