AcasăOldMagureanu, reclamat la DNA chiar de catre nora sa

Magureanu, reclamat la DNA chiar de catre nora sa

Situatie putin spus inedita in familia primului sef al Serviciului Roman de Informatii (SRI). Virgil Magureanu s-a trezit ca risca sa ajunga in atentia procurorilor – de aceasta data a celor anticoruptie – dupa ce insasi fosta sa nora, Alina, i-a facut o plangere.

(foto: captura B1 TV)

Femeia s-a prezentat, luni la amiaza, la sediul central al procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, iar la plecare, dupa ce a discutat cu reprezentantii institutiei, a lamurit ca s-a constituit „parte vatamata” si ca depus o plangere penala la adresa lui Virgil Magureanu.

(foto: gorj-domino.com)

Fosta nora a ex-sefului SRI a ales sa nu faca foarte multe precizari in privinta cazului, razpunzand, insa, pozitiv, cand a fost intrebata daca reclamatia cu privina vizeaza acuzatii de coruptie: „da, foarte grave”, femeia adaugand ca, la momentul potrivit, se vor afla si alte detalii semnificative despre aceasta chestiune.

Informatia a venit la doar cateva zile dupa ce Virgil Magureanu a fost prezent la Parchetul General, unde a discutat cu procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte, in dosarul in care se ancheteaza evenimentele din iunie 1990, in dosarul Mineriadei.

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger