AcasăOldLuminitele de Craciun care decoreaza Capitala se aprind sambata seara!

Luminitele de Craciun care decoreaza Capitala se aprind sambata seara!

Feeria Sarbatorilor de Iarna va cuprinde Capitala inca de sambata seara, in ajun de sarbatoarea Sfantului Andrei, cand luminitele care impodobesc principalele zone si artere ale Bucurestilor se vor aprinde pentru prima oara, in asteptarea Craciunului din acest an.

Asadar, prichindeii, dar si tinerii, parintii ori bunicii pot admira, de sambata seara, incepand, decoratiunile montate in centrul Bucurestilor, de unde se vor aprinde, oficial, luminitele de Sarbatori. Ceremonia va incepe la ora 18, in prezenta edilului Capitalei, Sorin Oprescu. Milioane de ghirlande multicolore, structuri luminate in forma de brazi ori fulgi de nea, precum si alte decoratiuni-simbol ce amintesc de Sarbatorile de Iarna au fost montate pe principalele bulevarde din Capitala inca de zilele trecute.

De sambata incepand, ghirlandele luminoase se vor aprinde, zilnic, dupa orele amiezii, pana la inceputul lunii ianuarie a anului viitor.

Tot pe 29 noiembrie s-a deschis si Targul de Craciun din Capitala. Amenajat in centrul Capitalei – atat la Piata Universitatii, cat si in Parcul Cismigiu – Bucharest Christmas Market va asteapta in fiecare zi, de dimineata si pana seara, mai exact de la orele 10 si pana la 22, pentru a simti atmosfera de Sarbatori. Veti regasi casute de lemn, special decorate cu crengute de brad, in care veti gasi atat globuri si jucarii, obiecte traditionale realizate de mesterii populari, dar si icoane si piese de ceramica, precum si o scena pe care vor urca artisti cunoscuti -care vor interpreta colinde si cantece de muzica populara, dar nu numai. Va mai spunem doar ca intrarea este libera si ca targul va fi deschis timp de o luna.

Sursa foto: facebook.com/BucharestChristmasMarket

author avatar
Cristina Stefan
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger