AcasăOldLocuinta lui Cheloo de la Parazitii, perchezitionata de procurori

Locuinta lui Cheloo de la Parazitii, perchezitionata de procurori

Unul dintre cei mai cunoscuti rapperi autohtoni, Cheloo, component al formatiei Parazitii si fost jurat al unei emisiuni in cautare de talente muzicale, a intrat in vizorul procurorilor Antimafia.

(foto: a1.ro)

UPDATE 3: Procurorii antimafia au facut precizari in privinta actiunii din aceasta dimineata.

Va prezentam, integral, comunicatul DIICOT:

„La data de 30.03.2016  procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Ploiesti  impreuna cu ofiteri de politie din cadrul  Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti si Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ialomita au efectuat un numar de 10  perchezitii domiciliare  pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Prahova si Ialomita, in cadrul unei actiuni vizand  savarsirea de catre un numar de 8 suspecti a infractiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis)   si detinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fara drept.

In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2015 si pana in prezent, in baza unei rezolutii infractionale unice si a unei intelegeri prealabile, suspectii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul Bucuresti iar ulterior le-au  comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orasului Breaza si a localitatilor limitrofe.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare au fost gasite diverse cantitati de materie vegetala cu aspect de cannabis, seminte de cannabis, precum si ustensile pentru consum, ambalare si distribuire de drogurilor.

La sediul DIICOT, Serviciul Teritorial Ploiesti  au fost aduse in vederea audierii un numar de 80 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul organelor de politie din cadrul  Inspectoratului de Politie Judetean Prahova.

La perchezitii au paticipat si jandarmi.

Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie”.

UPDATE 2: In jurul pranzului, solistul trupei hip-hop a fost adus la audieri, la sediul DIICOT din Ploiesti. Zambitor, dupa cum nu putini au remarcat, tanarul a intrat la audieri dupa ce a raspuns, din mers, unor intrebari ale reprezentantilor mass-media. „Ce-mi place. (…) Ma simt ca un lup cand vad oile in jurul meu”, a sustinut cantaretul cunoscut drept Cheloo.

UPDATE: Actiunea apartine procurorilor DIICOT Ploiesti. Nu mai putin de 90 de persoane – atat din Capitala, cat si din judetul Prahova – ar fi vizate de aceasta cauza instrumentata de procurorii Antimafia, potrivit observatorulph-ro.

–-

Locuinta tanarului Catalin Stefan Ion – alias Cheloo – a fost perchezitionata de catre anchetatorii DIICOT, inca de la primele ore ale zilei, dupa cum anunta Digi 24. Actiunea a facut parte dintr-o intreaga serie de verificari care se fac intr-un dosar in care asupra a zeci de persoane planeaza banuieli in privinta traficarii sau a consumului unor droguri.

Din cate mai anunta televiziunile de stiri, odata ce procurorii vor incheia perchezitiile la domiciliul sau, solistul in varsta de 38 de ani urmeaza sa fie dus la audieri. La fel si alte persoane de la care anchetatorii vor sa afle informatii utile in solutionarea cauzei.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger