Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Kovesi aduce in discutie si probe: “Teza mea este corecta”

Kovesi aduce in discutie si probe: “Teza mea este corecta”

Autor:

Raspunzand o data in plus pe marginea recentului autodenunt facut la Parchet de catre deputatul Ghita, in privinta unui raport facut in cazul tezei Laurei Kovesi, sefa DNA a continuat sa-si sustina cauza.

 

kovesi Kovesi aduce in discutie si probe: Teza mea este corectaPe langa faptul ca a negat o astfel de ipoteza si la scurta vreme de la anuntarea demersului lui Sebastian Ghita (DETALII AICI si AICI), procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a insistat si vineri ca nu se poate pune problema vreunui plagiat in privinta tezei sale de doctorat, facand de aceasta referire directa si la probele pe care le-a prezentat, in urma cu patru ani, in fata Comisiei Nationale de Etica, for care, in urma audierii sale si a analizarii acelor argumente aduse de actuala sefa a DNA, a dat un verdict definitiv in favoarea sa.

Precizarile facute de Kovesi, de aceasta data verbal, intr-o emisiune difuzata de Europa FM, au fost insotite de cateva inscrisuri. “Va spun ca am respectat in totalitate normele academice. Teza mea este corecta”, a declarat Kovesi prezentandu-le realizatorilor emisiunii probele aduse in fata comisiei respective, in 2012, printre care si certificatul de casatorie, prin care se atesta schimbarea de nume, dupa mariaj. “Prima proba este chiar certificatul de casatorie, pentru ca s-a precizat ca Kovesi Codruta a plagiat-o pe Lascu Codruta. Certificatul de casatorie dovedeste ca sunt una si aceeasi persoana (…) cine contesta (…) sa vina cu probe si sa faca sesizare”, a sustinut Kovesi in emisiunea respectiva.

De altfel, acest argument a fost adus in discutie si de catre indrumatorul de doctorat al actualei sefe a DNA, un profesor de la Facultatea de Drept, la un post TV (DETALII AICI).
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!