AcasăOldKievul anunta ca trupe rusesti au intrat pe teritoriul Ucrainei. Porosenko cere...

Kievul anunta ca trupe rusesti au intrat pe teritoriul Ucrainei. Porosenko cere convocarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU

Situatia din Ucraina e tot mai tensionata, liderul de la Kiev anuntand, joi, ca „trupe rusesti” au patruns pe teritoriul tarii sale, ca urmare va solicita convocarea de urgenta a unei reuniuni a Consiliului de Sucuritate al ONU.

Precizand ca presedintele trebuie sa ramana la acest moment in Kiev, Poroensko a anuntat ca nu va mai merge in Turcia, cum era programat, la ceremonia de investire a noului sef de stat de la Ankara, si ca in cursul acestei zile Consiliul de securitate nationala si aparare a tarii se va intruni, in sesiune extraordinara, pentru a stabili ce masuri se impun. „Am decis sa-mi anulez vizita de lucru in Republica Turcia, ca urmare a agravarii situatiei din regiunea Donetsk, indeosebi din Amvrosiivka and Starobeshevo, ca urmare a faptului ca trupe rusesti au patruns in Ucraina”, a afirmat liderul de la Kiev, citat de site-ul Presedintiei ucrainene.

Sursa foto: president.gov.ua

322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger