AcasăOldIubita afaceristului Ioan Niculae, in fata procurorilor

Iubita afaceristului Ioan Niculae, in fata procurorilor

(foto: b1.ro)

O noua persoana a fost chemata de procurori pentru a da explicatii in dosarul „Romgaz-InterAgro”. Este vorba despre partenera de viata si de afaceri a lui Ioan Niculae, patronul InterAgro.

(foto: b1.ro)

UPDATE: La plecarea de la audieri, femeia a ales sa nu raspunda intrebarilor presei, pentur a lamuri motivul pentur care a fost prezenta la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Nicoleta Toncea a ajuns in aceasta dimineata la sediul central al DIICOT, odata ce procurorii au chemat-o pentru a sta de vorba cu ea, in dosarul cunoscut si „Gaze ieftine”.

Cauza este aceeasi in care, saptamana trecuta, au venit la DIICOT, pe rand, atat fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, politicianul confirmand ca anchetatorii l-au anuntat ca s-a inceput urmarirea penala pe numele sau, in acest dosar, cat si miliardarul Ioan Niculae, acesta din urma fiind adus la audieri din penitenciar, urmare a unei condamnari definitive primite de Ioan Niculae in vara anului trecut.

Nu e prima oara cand femeia a fost audiata de catre procurorii de la DIICOT, in acest dosar. S-a intamplat si in vara lui 2014, mai exact pe 26 iunie, cand Nicoleta Mariana Toncea a venit sa discute cu anchetatorii, la acea data la sediul DIICOT prezentandu-se si fosta sotie, dar si fiica omului de afaceri.

Cititi si: Miliardarul Ioan Niculae, cu familia si amanta la DIICOT

Lui Ioan Niculae i se trage sfarsitul de la „Boticut”, alcool si tutun!

1.010 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger