AcasăOldIoana, fiica fostului presedinte Basescu, la DNA insotita de avocat

Ioana, fiica fostului presedinte Basescu, la DNA insotita de avocat

Tanara Ioana Basescu a venit joi dimineata la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. Nu singura, ci impreuna cu un avocat.

UPDATE – Nici pana la aceasta ora, anchetatorii nu au facut precizari in privinta motivelor pentru care au considerat necesara prezenta fiicei fostului presedinte la DNA. In asteptarea unor precizari oficiale, ar mai fi de mentionat faptul ca, dupa cum au surprins televiziunile de stiri in imagini, dupa ce a plecat de la Directia Nationala Anticoruptie, Ioana Basescu a mers la locuinta parintilor sai, din strada Gogocl. Nu singura, ci alaturi de sot si de micutul lor.

UPDATE 12.05 Dupa patru ore de audieri, Ioana Basescu a iesit de la DNA, fara sa faca nicio precizare si fara sa raspunda niciunei intrebari adersate de catre jurnalistii aflati in fata institutiei. Dupa ce a insotit-o pe fiica fostului presedinte Basescu la masina, avocatul tinerei a revenit in sediul Directiei.

Se pare ca in dosarul de fata exista unele suspiciuni in privinta campaniei electorale din 2009, an in care au avut loc alegeri prezidentiale, iar denuntator ar fi un om de afaceri – al carui num e nu este momentan cunoscut.

–-

Citata in acest sens, Ioana, cea mai mare dintre cele doua fiice ale fostului sef al statului, s-a prezentat in jurul orei 8. Momentan nu se cunosc detalii cu privire la calitatea sau la cauza in care anchetatorii au dorit sa afle explicatii de la Ioana Basescu, notar de meserie.

Informatiile sunt putine avand in vedere ca Ioana Basescu nu a dorit sa faca declaratii inainte de a intra in cladirea DNA si nici aparatorul legal nu a facut vreo precizare. Mai mult, desi au trecut peste doua ore de cand Ioana Basescu a ajuns la audieri, procurorii nu au oferit detalii in privinta motivelor pentru care au chemat-o pe fiica fosutlui presedinte la audieri.

Basescu: „un mic grup de procurori care se jura ca ma va face sa cer custodia copilului”

Prezenta Ioanei Basescu la DNA vine la doar cateva ore de cand tatal sau lansa public – la un post TV- un veritabil scenariu, unul incredibil, in privinta unor procurori anticoruptie si a unor membri ai familiei fostului presedinte. Alegand, lesne de inteles motivul, sa nu faca nominalizari, Basescu a facut o serie de afirmatii grave la adresa unor anchetatori din cadrul institutiei respective, tocmai cu referire la ceea ce ar parea a fi un soi de plan vizand-o pe una dintre fiicele sale. „Am aflat prin DNA ca este un mic grup de procurori care se jura ca ma va face sa cer custodia copilului, unuia din nepoti. Adica ii va aresta parintii” (…) Sunt cativa procurori foarte apropiati lui Kovesi, pe care i-a carat si consilieri, i-a pus in functii dupa ce au rezolvat anumite dosare. N-o sa spun nume, dar va spun acest adevar. Va veni si o zi in care o sa trebuiasca sa fac publice numele”, a sustinut Traian Basescu, seara trecuta, la Romania TV. Nu putini sunt cei care au facut imediat o asociere, avand in vedere ca mezina are doi copii, in timp ce de la fata cea mare, fostul presedinte are un singur nepotel.

sursa foto: captura Digi24

284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger