AcasăOldIoan Niculae, la DIICOT: Nu am cunoscut-o in viata mea pe Bica

Ioan Niculae, la DIICOT: Nu am cunoscut-o in viata mea pe Bica

Ioan Niculae

Omul de afaceri care detine InterAgro s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei de investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT), pentru a discuta cu procurorii.

Ioan Niculae

Niculae a fost informat in legatura cu refacerea expertizei contabile si cu faptul ca vor fi noi specialisti care se vor ocupa de acest lucru, in dosarul Romgaz, in care afaceristul este urmarit penal, asemeni fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu.

La iesirea din sediul institutiei, afaceristul a afirmat ca nu o cunoaste pe fosta sefa a DIICOT si ca nu s-ar fi pus problema sa fi cearut ridicarea unui sechestru asigurator, cum s-a vehiculat in presa. „Nu am cunoscut-o in viata mea pe doamna Bica. Nici macar nu stiam cum arata – pana n-am vazut poze la televizor, ca toata lumea. Nu am facut niciodata o cerere de ridicare a unui sechestru, desi sechestrele ne creeaza mari probleme economice grupului nostru de firme. (…) Cum putea doamna Bica sa ridice ceva ce nu am cerut? Dovada ca nici nu s-a intamplat asa ceva” a demontat Ioan Niculae toate speculatiile aparute pe aceasta tema, sustinand, totodata, ca nu a fost niciodata citat de procurorii DNA.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger