AcasăOldIoan Niculae, in fata procurorilor DIICOT

Ioan Niculae, in fata procurorilor DIICOT

Odata ce procurorii au decis ca vor sa il audieze, omul de afaceri s-a prezentat, in jurul orei 10, la sediul central al DIICOT-ului.

UPDATE – Dupa cateva zeci de minute in care a discutat cu procurorii DIICOT, Niculae a parasit sediul Directiei. Nu a dorit sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, cu o singura exceptie, care a tinut de o precizare in privinta prejudiciului din dosarul Romgaz, despre care s-a aflat ca a fost estimat de specialisti la aproape 62 de milioane de euro. „Nu stiti bine, expertiza spune zero prejudiciu”, a precizat afaceristul, la plecarea de la audieri.

Motivele pentru care Ioan Niculae – afaceristul care controleaza grupul InterAgro – a ajuns – insotit de oamenii legii -in fata anchetatorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism nu sunt, pentru moment, cunoscute.

Ce se stie, insa, este faptul ca vizita afaceristului la sediul central al DIICOT vine la doar o zi de cand fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a fost audiat in dosarul „gazelor ieftine”, cum mai este cunoscuta cauza „Romgaz-InterAgro”. La finele discutiilor cu procurorii, fostul ministru insusi anunta ca a fost anuntat ca s-a decis inceperea urmaririi penale pe numele sau, in acest dosar.

Va reamintim ca Niculae se afla la aceasta dat in spatele gratiilor, mai precis in Penitenciarul Gaesti, unde executa o sentinta dispusa de instanta.

285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger