AcasăOldInstanta Suprema a hotarat: Arest la domiciliu pentru Valcov. Decizia nu e,...

Instanta Suprema a hotarat: Arest la domiciliu pentru Valcov. Decizia nu e, insa, definitiva

Darius Valcov e la un pas sa ajunga din nou in arest la domiciliu. Aflat in prezent in Arestul Politiei Capitalei, fostul ministru al Economiei a aflat ca Instanta Suprema a decis ca poate parasi arestul preventiv, judecatorii dandu-si acordul pentru schimbarea masurii in cauza cu una preventiva mai blanda, respectiv arestul la domiciliu.

Asadar, Valcov primeste o veste cat se poate de buna, dupa ce a cerut magistratilor Curtii Supreme sa fie eliberat, iar judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au luat in discutie aceasta solicitare in cursul zilei de miercuri.

Cum insa decizia ICCJ nu este una definitiva, Darius Valcov mai are de asteptat pentru a afla daca va  fi eliberat, acest lucru urmand sa fie stiut abia dupa ce expira perioada legala in care procurorii DNA pot face contestatie.

In cazul in care acest lucru nu se intampla, fostul primar al Slatinei si, pana in martie acest an, ministru al Economiei in Guvernul Ponta, va putea parasi arestul preventiv. Va amintim ca Valcov se afla in Arestul Politiei Capitalei de pe 2 aprilie.

author avatar
Cristina Stefan
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger