AcasăOldInstanta a decis: Adrian Nastase va fi eliberat conditionat!

Instanta a decis: Adrian Nastase va fi eliberat conditionat!

Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase poate parasi inchisoarea, Instanta incuviintand eliberarea sa conditionata. Judecatorii Tribunalului Ilfov au mentinut, astfel, decizia luata de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 4, contestatia DNA fata de aceasta prima hotarare fiind respinsa, la termenul de joi!

Adrian Nastase

Adrian Nastase poate parasi penitenciarul Jilava, pentru a se intoarce in mijlocul familiei. Asa dupa cum sperau sotia, Dana, dar si fiii- Andrei si Mihnea – fostul premier a primit vesti bune de la Instanta, la termenul de joi, cererea de eliberare conditionata fiind aprobata de catre magistratii Tribunalului Ilfov. Decizia judecatorilor ilfoveni este una definitiva, ca urmare nu mai poate fi contestata de catre procurorii anticoruptie.

Adrian Nastase va fi eliberat conditionat in cursul acestei seri, dupa executarea unei treimi din pedeapsa la care a fost condamnat, dupa contopirea celor doua dosare in care a fost acuzat – „Zambaccian” si „Trofeul calitatii”. Este a doua astfel de masura de care beneficiaza fostul premier, dupa ce cea din martie anul trecut.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger