AcasăOldInspectorii Fiscului, la "Revelion 2016": Controleaza localuri care gazduiesc petreceri de sfarsit...

Inspectorii Fiscului, la „Revelion 2016”: Controleaza localuri care gazduiesc petreceri de sfarsit de an

Pe o parte a angajatilor Autoritatii Nationale pentru Administrare Fiscala (ANAF), Anul Nou ii va gasi in restaurante si localuri ce organizeaza evenimente dedicate Revelionului. Dar ne grabim sa va spunem ca ei nu vor petrece, ci, dimpotriva, vor fi mai vigilenti ca oricand, pentru ca misiunea lor este sa vada cum respecta comerciantii regulile, in noaptea dintre ani.

E important de mentionat ca operatiunea „Revelion 2016”, cum au ales sa denumeasca reprezentantii Fiscului aceasta actiune de control, se va desfasura -atat in Capitala, cat si in restul tarii -si in zilele ce urmeaza Revelionului, mai precis intre 31 decembrie si 5 ianuarie si vizeaza localurile care organizeaza petreceri de Revelion, din cate anunta institutia, luni, intr-un comunicat.

Astfel ca acei comercianti care cred ca daca nu au intampinat anul 2016 avand in local un reprezentant al Fiscului si inseamna ca au scapat de control, s-ar putea sa se insele!

Reprezentantii ANAF lamuresc faptul ca actiunea „Revelion 2016” se bazeaza pe monitorizarea ofertelor organizatorilor, pentru evenimentul amintit. „In cadrul acestei operatiuni se urmareste verificarea modului in care operatorii economici au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective”, precizeaza reprezentantii Fiscului.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger