AcasăOldIncident intr-o alta redactie a unei reviste din Paris!

Incident intr-o alta redactie a unei reviste din Paris!

La o zi de la tragedia care a ccurmat vietile a 12 oameni, in urma unui atac ce a vizat sediul publicatiei „Charlie Hebdo”, un alt incident a semanat panica in randul francezilor.

De aceasta data, un individ avand asupra sa, aparent pe post de „arma”, o surubelnita a incercat sa intre cu forta pe principala usa de acces in sediul redactiei revistei generaliste „Valeurs Actuelles”, situat in Paris.

Incidentul a avut loc joi, in jurul pranzului, potrivit lefigaro.fr, in conditiile in care, de cateva zeci de ore, de cand politistii sunt pe urmele a doi suspecti banuiti ca ar fi comis masacrul de la redactia „Charlie Hebdo”, masurile de securitate in capitala franceza au fost sporite.

Suspectul al carui nume nu a fost facut public nu a apucat sa vada ca in fata cladirii pariziene se afla o patrula a politiei, ori nu s-a gandit ca risca sa fie prins de catre oamenii legii, insa acest lucru s-a intamplat, iar la acest moemnt individul se afla in custodia autoritatilor.

Barbatul a vrut sa fuga, insa incercarea sa de a da bir cu fugitii nu a avut succes. A fost prins si dus la audieri si urmeaza sa explice politistilor ce anume avea de gand sa faca, odata ce intra in sediul revistei, si mai ales de ce avea asupra sa surubelnita.

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger