AcasăOldIncendiul din "Colectiv" a mai rapit o viata. Numarul deceselor a ajuns...

Incendiul din „Colectiv” a mai rapit o viata. Numarul deceselor a ajuns la 63

sursa foto: facebook.com/cargorock - Adrian D Photography

La peste o luna si jumatate de la nenorocirea care s-a abatut asupra localului bucurestena, in care se aflau cateva sute de tineri veniti sa asculte cantand trupa Goodbye to Gravity si dupa cateva zile in care nu am mai primit vesti rele despre starea victimelor, un anunt datator de fiori pentru familia unui tanar ranit in incendiu a ajuns, in ultimele ore, si la urechile opiniei publice.

(sursa foto: a1.ro)

Numele sau figureaza, din pacate, pe lista neagra a dramei din „Colectiv”, la numarul 63 in randul persoanelor pentru care, oricat s-au straduit, medicii nu au mai putut face nimic spre a-i salva din ghearele mortii.

Este vorba despre Cristian Mitroi, un tanar in varsta de doar 30 de ani. Vestea trista a disparitiei sale dintre cei vii a fost anuntata si de membrii cunoscutei trupe Cargo, care au colaborat cu tanarul pasionat de grafica si fotografie. „Tocmai am aflat o veste trista. In seara asta (luni seara-n.r) s-a stins fotograful Cristi Mitroi. A fost o onoare sa te cunoastem!”, suna anuntul trist la care fanii Cargo au adaugat mesaje de condoleante.

sursa foto: facebook.com/cargorock - Adrian D Photography

De altfel, membrii trupei rock au si postat o fotografie cu tanarul care a pierit, dar si o serie de poze facute de Cristian, in timpul unor concerte.

Tanarul a murit, seara trecuta, intr-un spital din Anglia, unde fusese transferat de la Floreasca, la inceputul lunii trecute, in speranta ca medicii de acolo vor putea sa il ajute sa isi revina. Din pacate, insa, arsurile suferite i-au afectat prea mult organismul, care nu au mai putut lupta cu suferinta si a cedat.

In prima parte a zilei de luni, Ministerul Sanatatii anunta faptul ca in unitatile medicale din tara si din strainatate se mai aflau internate 34 de persoane care au avut de suferit de pe urma incendiului care a cuprins clubul aflat in sectorul 4 in seara zilei de 30 octombrie. Dintre acestia 12 se aflau in spitalele din Capitala, iar restul in afara granitelor, numarul victimelor transferate in unitati medicale din Marea Britanie fiind, din cate preciza luni MS, de patru.

Ca urmare a decesului tanarului, numarul victimelor din „Colectiv” care nu au mai putut fi salvate ajunge la 63, amintindu-va ca 27 de oameni au pierit chiar in noaptea de dupa incendiu, in timp ce alte 24 in spitalele din tara, iar 12 in afara granitelor.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger