AcasăOldIncendiul din "Colectiv": 23 de raniti, in continuare in grija medicilor ...

Incendiul din „Colectiv”: 23 de raniti, in continuare in grija medicilor Bucuresti si din strainatate

La aproape doua luni de la incendiul care a afectat clubul bucurestean, 23 de victime ale dramei din „Colectiv”se afla in continuare in grija medicilor, fiind internate in trei spitale din Capitala, si in mai multe unitati medicale din afara tarii.

(foto: scub.ro)

In Bucuresti se mai afla internate patru victime ale incendiului din „Colectiv”, unul dintre pacienti fiind in stare critica, din cate anunta, luni, Ministerul Sanatatii. Doua victime sunt in grija specialistilor de la Urgenta Floreasca, in timp ce un pacient e internat la Bagdasar Arseni, iar ul altul la Spitalul de Cardiologie CC Iliescu, din Capitala.

Totodata, 19 persoane care au suferit leziuni in urma flacarilor care au invaluit, in cateva clipe, clubul aflat in sectorul 4 al Capitalei, in seara de vineri, 30 octombrie, in plin concert al formatiei de rock Goodbye to Gravity, sunt la aceasta ora sub supravegherea specialistilor straini din unitarile medicale catre care au fost transferati, incepand cu luna noiembrie. Dintre cei 19, unul este un cetatean german, care a fost ingrijit, intr-o prima faza, la Spitalul Militar Central. Cei mai mult sunt internati in Belgia, opt raniti, cate trei victime aflandu-se in grija medicilor din Marea Britanie si Olanda, cate doi in unitati medicale din Austria si Germania si unul in Israel. Toti acestia sunt, din cate anunta reprezentantii ministerului condus de Patriciu Achimas Cadariu, in stare stabila.

Din pacate, pentru salvarea a 63 dintre victimele incendiului din „Colectiv”, medicii nu au mai putut face nimic.

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger