AcasăOldIncendiul din "Colectiv". 22 de raniti, internati in spitalele din Capitala. Doua...

Incendiul din „Colectiv”. 22 de raniti, internati in spitalele din Capitala. Doua victime, in stare critica

La aproape o luna si jumatate de la incendiul puternic ce a cuprins, in doar cateva clipe, clubul „Colectiv”, flacarile si fumul degajat cauzand moartea a 61 de tineri, 22 de victime ale serii de 30 octombrie continua sa se afle pe un pat de spital, in Capitala.

Starea a doi dintre acesti raniti este critica, din cate se mentioneaza in cele mai recente date facute publice de catre reprezentantii Ministerului Sanatatii. In tot rastimpul care s-a scurs de la seara tragica, medicii romani au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i ajuta pe pacientii din „Colectiv”.

Iar la aceasta ora, cei mai multi raniti -cinci- sunt in grija medicilor de la Bagdasar-Arseni, cate patru pacienti sunt ingrijiti de catre specialistii de la Spitalul de Chirurgie Reparatorie si Arsuri si, respectiv, Spitalul Militar Central, in timp ce la Urgenta Floreasca si la Spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu raman internate cate trei victime ale incendiului din 30 octombrie. Totodata, alti doi raniti sunt in grija doctorilor de la Elias, iar la Spitalul CC Iliescu e internat un pacient.

Tot oficialii din ministerul condus de Patriciu Achimas -Cadariu precizeaza ca pana la aceasta data au putut parasi, cu voia medicilor, spitalele din tara nu mai putin de 60 de victime ale incendiului, dar si ca, de la momentul producerii dramei din localul aflat in sectorul 4 al Capitalei si pana in prezent au fost transferate catre unitati medicale din afara tarii 39 de persoane. Luni, 22 de raniti din „Colectiv” se mai afla in grija medicilor, fiind internati in spitalele din strainatate, printre ei si un german.

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger