AcasăOldIncendiul din "Colectiv": 15 raniti sunt in continuare internati in tara, 22...

Incendiul din „Colectiv”: 15 raniti sunt in continuare internati in tara, 22 in strainatate

(foto: doctorulzilei.ro)

Cele mai recente informatii cu privire la victimele incendiului din clubul cuprins de incendiul violent din 30 octombrie indica faptul ca 37 de raniti se afla in continuare internati, fiind atat in grija medicilor din tara, cat si a celor din strainatate.

(foto: doctorulzilei.ro)

Pe paturile spitalelor din Bucuresti se afla 15 pacienti care au avut de suferit de pe urma flacarilor si a fumului degajat de incendiul care a inghitit, in cateva clipe, localul aflat pe strada Tabacarilor, la numarul 7. Dintre ei, unul este in stare critica, din cate mentioneaza, joi, Ministerul Sanatatii. Cele mai multe dintre victimele incendiului din „Colectiv” se afla in continuare la Spitalul Militar Central – 4 pacienti, in timp ce la Grigore Alexandrescu sunt internate trei victime, la Elias, Urgenta Floreasca si Bagdasar Arseni cate doi pacienti, in timp medicii de la Spitalul de Arsi si de la Spitalul CC Iliescu au sub supraveghere cate un pacient din „Colectiv”.

In tot acest timp, in clinicile si spitalele din afara granitelor se afla internati 22 de pacienti, din cei 39 transferati in strainatate, incepand cu luna noiembrie, unul dintre acestia fiind cetatean german.

E important de mentionat ca, pana acum au fost externate, din unitatile medicale din tara, nu mai putin de 65 de victime ale incendiului din clubul aflat in sectorul 4 al Capitalei. Lista neagra cu numele celor care nu au supravietuit tragediei cuprinde 62 de nume, 27 dintre tineri gasindu-si sfarsitul chiar in seara in care s-a produs drama, in timp ce alte 24 de victime au pierit in spitalele romanesti, iar 11 in strainatate, in clinicile catre care au fost transferati in vederea continuarii tratamentului de care aveau nevoie, dupa ce organismele lor nu au mai putut lupta cu suferinta.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger