Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Incendiu devastator intr-un bloc-turn din Londra: 6 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Incendiu devastator intr-un bloc-turn din Londra: 6 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Autor:

Un incendiu de proportii a inghitit, pur si simplu, un imobil cu 24 de etaje situat in capitala britanica. Focul a ars ore intregi, in ciuda eforturilor pompierilor de a le domoli cat mai rapid, pentru a limita proportiile dezastrului. 

 

incend2 720x411 Incendiu devastator intr un bloc turn din Londra: 6 morti si zeci de raniti (VIDEO)

UPDATE: Presa britanica anunta faptul ca sunt sase decese confirmate in cazul incendiului devastator care a cuprins blocul-turn.

———–

Valvataia a cuprins Grenfell Tower, o constructie aflata in vestul Londrei. Efectele focului sunt inca greu de estimat, avand in vedere ca interventia la fata locului era inca in desfasurare, la primele ore ale zilei. Ce se stie este ca sunt peste 50 de persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind duse la spitalele locale, din cate anunta site-ul BBC. De asemenea, presa britanica noteaza ca sunt si persoane care si-au pierdut viata, insa nu au fost date publicitatii date oficiale in acest sens. De asemenea, se verifica daca nu cumva au ramas persoane blocate in cladirea cuprinsa de incendiu.

Focul a izbucnit in cursul noptii trecute insa, avand in vedere proportiile flacarilor si dificultatea interventiei sutelor de pompieri care au incercat sa domoleasca valvataia, incendiul a fost foarte greu de stins.


sursa foto: captura youtube/abc
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!