AcasăOldInca un tanar ranit in "Colectiv" a murit. Drama a rapit 64...

Inca un tanar ranit in „Colectiv” a murit. Drama a rapit 64 de vieti

Dupa cateva luni in care am aflat doar despre eforturile pe care le fac supravietuitorii dezastrului pentru a se reface – fizic si moral- dupa experienta cumplita prin care au trecut, toamna trecuta, rastimp in care am sperat sa nu mai primim vesti triste despre victimele din „Colectiv”, in urma cu scurt timp o informatie a cazut ca un trasnet. Un alt tanar a plecat dintre cei vii, dupa o lupta dramatica dusa cu moartea.

Altarul de flori si lumanari din fata intrarii in clubul mistuit de flacari

A luptat patru luni si jumatate pentru a ramane in viata. Eforturile lui, sustinute in permanenta, in tot acest timp, de cele ale specialistilor de la Spitalul Floreasca din Capitala, si de sperantele familiilor si ale cunoscutilor, nu l-au mai putut salva din fata mortii nemiloase. Iar luni, tanarul a plecat intr-o lume mai buna. Din cate anunta televiziunile de stiri, barbatul a pierit in aceasta dimineata. Este cel de-al 64-lea inger de la Colectiv.

Momentan, numele barbatului si varsta lui nu au fost inca facute publice. Ce se stie exact este faptul ca in seara in care clubul a fost cuprins de flacari violente si de un fum foarte gros, se afla in localul situatpe strada Tabacarilor la numarul 7, alaturi de alte sute de tineri care fie lucrau in clubul respectiv, fie venisera sa asculte trupa „Goodbye to Gravity” si piesele aflate pe noul album al baietilor, pe care abia apucasera sa il lanseze.

sursa foto: Facebook/Impreuna Rezistam

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger