AcasăOldImpuscaturi in centrul Londrei: oameni raniti (VIDEO)

Impuscaturi in centrul Londrei: oameni raniti (VIDEO)

Mai multe masini de politie au ajuns de urgenta in apropierea Parlamentului, din inima capitalei britanice, miercuri dupa-amiaza.

 

UPDATE 4: BBC noteaza ca atacatorul a fost impuscat de politie, in timp ce pe site-ul CNN se mentioneaza faptul ca o femeie ar fi pierit in urma atacului. Pana la momentul de fata nu se cunosc detalii exacte despre numarul ranitilor, insa din imaginile prezentate de presa internationala se poate observa ca mai multe persoane – femei si barbati deopotriva – au primit ingrijiri de la cadrele medicale, in plina strada.

UPDATE 3 – Totodata, trebuie spus ca exista informatii in privinta producerii unui alt incident la Londra, si anume despre faptul ca o masina ar fi lovit mai multi oameni, inainte de a se opri in gardul cladirii Legislativului britanic.

Din imaginile disponibile pana la momentul de fata se poate observa un autoturism ajuns pe spatiul pietonal si inconjurat de fortele de ordine.

Pana la momentul de fata nu se stie exact daca aceste doua situatii pot fi conexate.

[youtube]DNhE-TddoIU[/youtube]

UPDATE 2- Politia britanica ancheteaza cazul si, din cate noteaza presa locala, nu exclude varianta sa fie fost vorba despre un atac de natura terorista, cel putin nu pana la lamurirea situatiei.

Intre timp, premierul britanic, aflat la Parlament la momentul declansarii alertei, a fost evacuat de urgenta din cladire, la bordul unei masini.

UPDATE: Din cate se pare, un politist ar fi fost injunghiat de un individ necunoscut, moment in care colegii de breasla ai omului legii au reactionat.

In tot acest timp, persoanelor aflate in cladirea Parlamentului le-a fost cerut sa ramana in in incinta, anunta BBC, pe pagina electronica.

––

Din primele informatii, oferite de presa locala, in baza declaratiilor unor martori, in zona s-au auzit focuri de arma si ar exista mai multe persoane ranite.

Se vorbeste despre posibilitatea ca un barbat inarmat cu un cutit sa fi lezat persoanele respective, moment in care oamenii legii ar fi intervenit si la momentul respectiv sa se fi produs un schimb de focuri.

E important de mentionat faptul ca incidentul are loc in ziua in care la Bruxelles s-a comemorat un an de la atentatele care au rapiut 32 de vieti.

Deja pe platforma Youtube au aparut imagini de la fata locului, din care se poate observa faptul ca, pe langa faptul ca in zona sunt foarte multi oameni ai legii, in perimetrul respectiv au ajuns si cadre medicale, inclusiv un elicopter al salvatorilor.

Precizam ca sunt unele secvente care va pot afecta emotional:

[youtube]5x2YjsFAyfk[/youtube]

[youtube]TuK517t3Rfc[/youtube]

[youtube]VNzuivm1z0I[/youtube]

[youtube]6pVMqejEvvI[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger