AcasăOldImagini impresionante: Papa Francisc a oficiat slujba de duminica in fata a...

Imagini impresionante: Papa Francisc a oficiat slujba de duminica in fata a 6 milioane de oameni, la Manila (VIDEO)

Aflat in vizita in Filipine, Suveranul Pontif s-a bucurat de o audienta cu adevarat impresionanta, duminica, la savarsirea Sfintei Liturghii.

La ceremonia religioasa oficiata de Papa Francisc, in aer liber, la Manila, au asistat un numar impresionant de persoane – aproximativ sase milioane de oameni, dupa cum se vehiculeaza in presa internationala.

Prezenta unui numar record de localnici in parcul Rizal, una dintre emblemele orasului filipinez este, pana la urma, sustinuta de imaginile surprinse in zona in care s-a aflat tribuna de la care Papa Francisc le-a vorbit celor care au tinut sa asiste la slujba de la acest sfarsit de saptamana, in ciuda ploii de afara.

[youtube]xqCOiLpPu2Y[/youtube]

De altfel, inregistrarile ajunse pe Internet infatiseaza si momentele in care conducatorul Bisericii Catolice s-a plimbat la bordul celebrului „papamobil”, pentru a fi cat mai aproape de multime si a-i saluta pe filipinezii care l-au intampinat cu urale. Din imagini se vede cum Papa Francisc binecuvinteaza si saruta copiii ai caror parinti au reusit sa se apropie suficient de mult de masinuta care il transporta pe Suveranul Pontif in varsta de 78 de ani in aria amenajata pentru gazduirea multimilor venite la slujba din aceasta duminica.

Papa Francisc a ajuns in Filipine in urma cu trei zile.

[youtube]_ijSchaHx4g[/youtube]

[youtube]xqCOiLpPu2Y[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger