AcasăOldHoria Georgescu, adus la Instanta Suprema

Horia Georgescu, adus la Instanta Suprema

Zi importanta pentru Georgescu. Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate urmeaza sa afle marti daca magistratii Instantei Supreme decid ca poate parasi sau nu arestul preventiv.

Trimis in judecata pentru abuz in serviciu, fostul presedinte al ANI ar vrea sa fie cercetat in libertate. Tot in cursul acestei zile, si deputatul PNL, Theodor Nicolescu, asemeni altor persoane cercetate in dosarul despagubirilor ANRP, vor afla ce masuri iau judecatorii Inaltei Curti in cazul masurilor dispuse in cazul lor.

Va amintim ca, in timp ce Georgescu este acuzat de trei fapte de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, Nicolescu e cercetat pentru luare de mita in forma continuata si trei fapte de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, in dosarul in care procurorii i-au trimis in judecata pe cei doi, alaturi de alte persoane, care au facut parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, cauza soldata cu un prejudiciu de 85 de milioane de euro, sustin procurorii.

63 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger