AcasăOldGrav accident in judetul Galati: un om a murit, alti sapte au...

Grav accident in judetul Galati: un om a murit, alti sapte au fost raniti

Interventie de amploare a cadrelor medicale, miercuri la pranz, in judetul Galati, la locul unui grav accident de circulatie. Nu mai putin de opt persoane au avut de suferit de pe urma coliziunii a doua autoturisme, pe DN 25.

Impactul a fost atat de puternic, incat masinile au fost puternic avariate, iar una dintre victime – care a suferit leziuni destul de grave- a ramas incarcerata intre fiarele contorsionate, fiind necesara interventia echipajelor specializate in astfel de situatii de urgenta. De altfel, in zona au intervenit nu doar specialistii de la descarcerare, ci si medicii de la ambulanta, cu mai multe autospeciale, precum si politistii.

Din cate a precizat Eugen Chirita, purtatorul de cuvant al ISU Galati, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, in accident a fost ranit si un copil, toate cele sapte persoane care au suferit lziuni fiind preluate de salvari si duse la Spitalul Judetean de Urgenta Galati. Din pacate, un om si-a pierdut viata in urma coliziunii rutiere. Este vorba despre o persoana in varsta de aproximativ 50 de ani, din cate a precizat reprezentantul ISU Galati.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de catre politistii ajunsi la locul impactului rutier, dupa discutiile cu martorii, dar si dupa efectuarea masuratorilor in perimetrul respectiv.

author avatar
Cristina Stefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger