AcasăOldGrav accident de microbuz pe DN 7: Un om a murit si...

Grav accident de microbuz pe DN 7: Un om a murit si alti 10 au fost raniti!

Au fost momente de groaza, la primele ore ale zilei de joi, pentru pasagerii aflati intr-un microbuz care plecase de la Chisinau cu destinatia Bruxelles. In ajutorul lor au intervenit politistii si medicii de la Ambulanta.

Intr-o curba, mijlocul de transport persoane a fost lovit de o autoutilitara la volanul careia de afla un sofer strain, in varsta de doar 20 de ani, si care, in timp ce se indrepta catre Deva, a ajuns pe sensul opus de mers, mentioneaza reprezentantii IPJ Hunedoara. Din nefericire, nu a mai ajuns la destinatie, pentru ca, urmare a leziunilor suferite in urma impactului cu microbuzul care circula regulamentar, soferul a pierit.

In urma coliziunii ce a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Lesnic, conform datelor facute publice de Centrul Infotrafic, s-au ales cu leziuni alte zece persoane din cele 15 aflate in microbuz. Dintre acestea, sapte au suferit rani mai usoare, alte trei, printre care si conducatorul auto al microbuzului, alegandu-se cu traumatisme mai grave si necesitand, pe langa ingrijiri de la medicii de la Salvare, si transportul la spital.

Coliziunea rutiera a dus la blocarea, pentru circa trei ore, a circulatiei rutiere in zona, soferilor fiindu-le recomandat sa aleaga o ruta ocolitoare, pe un drum judetean.

Din primele date, se pare ca accidentul s-ar fi oprodus pe fondul oboselii la volan.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger