AcasăOldGrav accident cu patru masini si mai multe victime, pe DN 1...

Grav accident cu patru masini si mai multe victime, pe DN 1 C

Ziua de luni a inceput cu multe emotii pentru pasagerii aflati in patru autovehicule implicate intr-o coliziune care a trimis la spital nu mai putin de cinci persoane.

In doar cateva minute, in jurul orei 7, pe drumul national 1 C, in judetul Cluj, circulatia s-a blocat, dupa ce nu mai putin de patru mijloace de transport s-au ciocnit, doua dintre ele ajungand chiar in santul de la marginea drumului.

La fata locului, mai precis, conform Centrului Infotrafic al IGPR, in zona dintre localitatile Jucu si Rascruci, au fost chemate de urgenta amulantele, dar si politia. Daca medicii au preluat pentru a le acorda primul-ajutor un numar de cinci raniti, conform City News – respectiv un conducator auto, dar si patru persoane aflate in masinile care s-au lovit, in lant, agentii de la Rutiera s-au ocupat de masuratorile necesare anchetei, dar si de deblocarea si, ulterior, dirijarea circulatiei in zona unde s-a produs impactul auto.

Cum la ora respectiva in zona era ceata, o prima ipoteza luata in calcul in privinta producerii accidentului a fost aceea ca totul s-a declansat pe fondul vizibilitarii reduse, dar si a neadaptarii vitezei in cazul unor conditii meteo nefavorabile.

sursa foto: aradon.ro

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger