AcasăOldGigi Becali, primele declaratii dupa verdictul in "Dosarul Terenurilor"! Contesta condamnarea la...

Gigi Becali, primele declaratii dupa verdictul in „Dosarul Terenurilor”! Contesta condamnarea la CEDO!

Gigi Becali a facut primele declaratii dupa ce a aflat decizia magistratilor in „Dosarul Transferurilor”. Afaceristul spune ca se va prezenta singur in arest, ca sa nu vina mascatii la usa lui. Deputatul spune ca nu s-a asteptat la aceasta hotarare si ca regreta ca a intrat in politica, pentru ca e sigur ca asa au aparut problemele sale.

„Merg acasa la familie si rog organele care sunt in drept sa aiba macar un minim de decenta si de eleganta si de respect, sa astepte sa ma prezint singur, sa nu vina cu tot felul de mascati. (…) Daca ei au crezut ca o sa dea drumul la Schengen cu Becali, e problema lor. Asta este situatia. Eu ii multumesc lui Dumnezeu, mi-am incurajat familia. Sora mea a lesinat. Mama e credincioasa, e tare”, a spus Gigi Becali. „In seara asta ma prezint, fac bagaje, toate, si ma prezint!”, a asigurat afaceristul.

Gigi Becali spune ca va apela la CEDO. „Imi pare rau, dar asa va fi. La ora asta sunt achitat de 5 judecatori si condamnat de 3 judecatori. Acum trageti voi concluzia ce se va intampla. Acum trebuie sa fac la CEDO, sa-mi apar familia. O sa dureze 4-5 luni. Asta e o anomalie”, a continuat Becali.

Omul de afaceri spune ca nu s-a asteptat la aceasta hotarare a magistratilor: „Nu m-am asteptat, nu credeam ca se poate asa ceva, sa-ti bati joc de o familie. Asta-i tara lui Hristos? Asta-i tara lui Satan!”. Dar ca se increde in Dumnezeu si ca, cel mai probabil, este pedepsit pentru ca a gresit in fata Lui: „Daca nu aveam pacate, ma lasa Dumnezeu in mainile lor vreodata? Ce putere aveau ei? (…) Asa a fost soarta mea, asta e crucea care trebuie s-o duc. O duc si cu asta basta, si zic, Doamne, da-mi putere si la familia mea, ca sa fie sanatoasa”.

Cand a fost vorba de regrete, Becali a declarat: „Cel mai mare regret al meu e ca nu am ramas europarlamentar, ca nu-mi imaginam vreodata ca. Si ca trebuia sa astept eu sentinta acolo unde trebuia sa o astept si (…) nu mai aveam treaba. Nu mai veneam si cu asta basta (…) Tot ce am facut, regret acum. Nu intram in politica, nu aveam problemele pe care le am”.

Becali a fost condamnat, luni,  la trei ani de inchisoare cu executare. Magistratii Curtii Supreme au decis contopirea pedepselor din „Dosarul Terenurilor” (doi ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu.-n.r) cu cel al sechestrarii de persoane (pentru care primise trei ani de inchisoare cu suspendare-n.r), iar afaceristul sa execute trei ani de inchisoare. Dupa anuntarea sentintei, Becali s-a inchis in biroul sau de la Parlament, inainte sa decida sa iasa sa le vorbeasca jurnalistilor.

Citeste si: Gigi Becali, condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor

421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger