AcasăOldGest inspaimantator intr-o scoala: un elev spaniol a omorat un profesor si...

Gest inspaimantator intr-o scoala: un elev spaniol a omorat un profesor si a ranit alte cinci persoane (VIDEO)

(foto: commons.wikimedia.org)

Un atac de o barbarie iesita din comun a sadit groaza in randul elevilor, al profesorilor, dar si al parintilor scolarilor aflati, in prima zi a saptamanii, la cursuri, intr-o unitate de invatamant din Barcelona, unul dintre cele mai cunoscute orase ale Spaniei.

(foto: commons.wikimedia.org)

Ce este cu atat mai greu de imaginat este faptul ca autorul sangerosului atac in urma caruia un profesor a murit, ar fi, dupa cum noteaza media iberica, un copil in varsta de doar 13 ani, elev al scolii respective. Din motive neclare inca, inarmat cu o arbaleta, despre care nu se stie cum a ajuns pe mana lui, pustiul a tras in directia barbatului, ucigandu-l.

[youtube]Htsh8PHyLYQ[/youtube]

Profesorul – care a intervenit in clasa din care se auzeau strigate care anuntau un pericol, dar a sfarsit omorat de o sageata trasa din arma respectiva – nu a fost, insa, singura victima a gestului socant al copilului. Alte patru persoane -un alt cadru didactic, dar si trei elevi ai unitatii scolare in care s-a produs incidentul ingrozitor – au fost raniti si au primit rapid ingrijiri din partea medicilor care au ajuns la locul incidentului. Din informatiile date publicitatii de presa locala, leziunile acestora nu sunt de natura sa le puna vietile in pericol.

In zona au ajuns si politistii, care au deschis o ancheta, urmand sa stabileasca ce masuri se impun in cazul suspectului, avand in vedere ca este minor.

[youtube]GgGcfFcoYvU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger