AcasăOldFurtunile si inundatiile au luat doua vieti si au facut noi pagube,...

Furtunile si inundatiile au luat doua vieti si au facut noi pagube, inclusiv intr-un spital

Natura dezlantuita a facut noi victime, in ciuda faptului ca pompierii, jandarmii, dar si colegii lor din cadrul MAI au fost pe teren inclusiv dupa caderea intunericului, in incercarea de a-i ajuta pe oamenii afectati de furtunile si inundatiile aparute in ultimele zeci de ore.

Poate cel mai greu lovita a fost o familie din judetul Mures, a carei masina a fost izbita de un arbore rapus de furtuna. O copila in varsta de doar doi ani si-a gasit sfarsitul, in urma leziunilor grave pe care le-a suferit, in timp ce tatal sau a ajuns la spital, cu rani la maini.

Totodata, in Timis s-a aflat ca un barbat aflat la lucru intr-un spatiu deschis nu a mai apucat sa se adaposteasca de furtuna, astfel ca a fost fulgerat, puterea arcului electric fiindu-i, din pacate, fatala.

O alta situatie nedorita, cauzata de vremea instabila, s-a produs la Spitalul Judetean Arad, unde cadrele medicale si pacientii, deopotriva, s-au lovit de o alta problema, pe langa cele obisnuite. din tavanul sectiei Primiri Urgente a inceput sa curga apa, drept urmare zona a fost impanzita cu galeti, iar pentru pacienti s-au gasit solutii temporare de stramutare.

E important de precizat faptul ca reprezentantii ISU Suceava au anuntat faptul ca au intervenit in ajutorul a 30 de turisti, pe care i-au evacuat de la pensiuni situate la Voronet. De asemenea, MAI anunta, deunazi, ca si in satul Lepsa, din Vrancea, au mai fost evacuati 10 oameni, printre ei si un copil, masura fiind luata pentru a se evita ca grupul de turisti sa riste sa ramana blocati in pensiunea la care isi luasera cazare.

sursa foto: Facebook/ISU TIMIS

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger