AcasăOldFostul sef al Consiliului Judetean Botosani, din nou in fata procurorilor DNA

Fostul sef al Consiliului Judetean Botosani, din nou in fata procurorilor DNA

Florin Turcanu

In prima parte a zilei, Florin Turcanu, fostul lider al filialei locale a PNL si care s-a aflat la conducerea CJ Botosani, s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie – filiala Suceava, pentru ca procurorii au dorit sa il audieze din nou intr-o cauza in care este vizat de cercetari.

Florin Turcanu

Turcanu nu a venit singur, ci insotit de avocati si a ales sa nu faca niciun comentariu in privinta prezentei sale la discutiile cu reprezentantii DNA, intrand in cladire fara sa faca declaratii.

Se stie, insa, ca fostul presedinte de consiliu judetean a intrat in vizorul procurorilor, care il cerceteaza pentru instigare la abuz in serviciu si trafic de influenta.

Conform anchetatorilor, Turcanu este suspectat ca, in calitate de sef al CJ Botosani, ar fi determinat, in perioada 2012-2014, anumiti functionari din cadrul consiliului judetean in cauza, cat si din alte instututii subordonate CJ, „sa atribuie preferential, prin incredintare directa sau prin incheierea de contracte, anumite activitati de prestari servicii si de executie lucrari”, in favoarea unei firme.

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger