AcasăOldFostul primar Popescu Piedone a dat din nou ochii cu procurorii anticoruptie

Fostul primar Popescu Piedone a dat din nou ochii cu procurorii anticoruptie

Cristian Popescu Piedone s-a prezentat la DNA marti in jurul pranzului. Fostul edil al sectorului 4 din capitala, sector in care se afla clubul devastat de incendiul din 30 octombrie, drama soldata cu 63 de decese, este cercetat de procurori in dosarul tragediei de la „Colectiv”.

UPDATE: Daca fostul edil a ales sa nu comunice cu presa, avocatul sau a oferit cateva precizari in privinta prezentei lui Cristian Popescu Piedone la DNA, anuntand ca au fost prezentate garantii in vederea acoperirii cuantumului cautiunii, fiind vorba atat de bunuri mobile, cat si imobile, respectiv „niste masini si un apartament”.

–-

Piedone a ajuns la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 11.30.

De altfel, zilele trecute, DNA anunta ca procurorii au decis extinderea acuzatiilor aduse lui Cristian Popescu Piedone, dar si plasarea acestuia sub control judiciar pe cautiune, vreme de 60 de zile, incepand cu 18 decembrie, suma fiind stabilita la 1, 5 milioane de lei. Intre timp, fostul edil a contestat aceasta decizie.

In alta ordine de idei, anchetatorii l-au anuntat pe fostul edil ca daca nu respecta masurile controluui judiciar, risca sa ajunga in arest a domiciliu, sau chiar in arest preventiv. Cristian Popescu Piedone a mai fost arestat preventiv, dupa ce intr-o prima faza a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul mentionat, la momentul respectiv fiind acuzat de abuz in serviciu si  fals intelectual.

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger