AcasăOldFostul ministru Adriean Videanu, la DIICOT

Fostul ministru Adriean Videanu, la DIICOT

Fostul ministru al Economiei din Guvernul Boc a ajuns, in aceasta dimineata, in jurul orei 10, la sediul central al DIICOT.

UPDATE: La iesirea de la audieri, dupa aproximativ o ora de la momentul la acre a venit la DIICOT, fostul ministru a precizat ca i s-a schimbat incadrarea in „dosarul Romgaz-InterAgro”. „Nimic nou. Ni s-a adus la cunostinta schimbarea incadrarii- din suspect in inculpat- si s-a pus in miscarea urmarirea penala. Atat va spun. Nimic nou (…) Nu comentez nimic decat in fata domnului procuror si a instantei”, a afirmat Videanu, inainte sa plece de la DIICOT.

––

Chiar daca fostul primar al Capitalei nu a dorit sa precizeze exact care este motivul prezentei sale in fata anchetatorilor de la DIICOT, s-a aflat ca sosirea sa la sediul institutiei are legatura cu „dosarul gazelor ieftine”, cum este cunoscuta opiniei publice cauza in care Videanu este suspectat de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare, dosar in care prejudiciul s-ar ridica, din cate au estimat specialistii, la 62 de milioane de euro. „Daca domnul procuror doreste sa va spuna pentru ce, va spune dansul (…) Va doresc multa sanatate”, s-a rezumat sa precizeze fostul membru al Guvernului.

Ramane de vazut daca Adriean Videanu va alege sa faca mai multe precizari la iesirea de la audieri.

Va reamintim ca Videanu a ocupat fotoliul de ministur al Economiei in Execuitivul Boc incepand din decembrie 2008 si pana in septembrie 2010.

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger