AcasăOldFosta nora a lui Magureanu, in fata procurorilor cu noi plangeri: "Sunt...

Fosta nora a lui Magureanu, in fata procurorilor cu noi plangeri: „Sunt patru denunturi”

Fosta sotie a fiului lui Virgil Magureanu a facut o noua oprire la DNA, de aceasta data pentru a face mai multe plangeri, dar nu la adresa vreunui membru al fostei sale familii- prin alianta, ci pe numele mai multor nume cunoscute din politica autohtona.

Daca toamna trecuta, mai precis in octombrie 2015, Alina Preda, fosta Magureanu, ajungea la sediul central al DNA-ului pentru a depune o plangere in cazul fostului director al Serviciului Roman de Informatii, care i-a fost socru, de aceasta data femeia a venit insotita de un avocat. Nu oricum, ci pusa pe fapte mari.

Cel putin asa a reiesit din declaratiile sale, Alina Petre anutand ca a depus patru plangeri, vizate fiind -din spusele avocatului sau- atat numele fostului presedinte al Senatului si al PNL, Crin Antonescu, al actualei sale sotii, europarlamentarul Valean, dar si al altor persoane.

„Am participat si am fost martor ocular la niste evenimente, la niste fapte, pe care eu am suspiciunea ca ar putea constitui fapte de coruptie. Ma simt obligata sa fac acest lucru, in primul rand fata de oamenii din aceasta tara. Mai departe, nu stiu, las la latitudinea procurorilor de aici sa decida. Eu am mare incredere intr-o schimbare si in ceea ce se intampla bun cum in Romania. Sunt patru denunturi”, a afirmat Preda, la plecarea de la discutiile cu procurorii, femeia adaugand ca ar avea acte si inscrisuri care ar putea proba cele sustinute.

Ramane de vazut ce decizie vor lua procurorii, in perioada urmatoare, in privinta celor sustinute de catre fosta nora a ex-directorului SRI.

sursa foto: b1.ro

591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger