AcasăOldFost sef al Consiliului Judetean Timis, trimis in judecata

Fost sef al Consiliului Judetean Timis, trimis in judecata

Constantin Ostaficiuc

Predecesorul actualului sef al Consiliului Judetean Timis va ajunge in fata instantei, odata ce procurorii anticoruptie timisoreni au dispus trimiterea sa in judecata.

Constantin Ostaficiuc

DNA il acuza pe Constantin Ostaficiuc – presedinte al CJ Timis, din partea PDL, incepand din 2008 si pana in 2012- de conflict de interese, in forma continuata. Mai precis, procurorii sustin, printre altele, ca, intre anii 2008-2010, Ostaficiuc „a influentat si a facilitat, in mod direct, atribuirea in concesiune, in conditii ilegale, a unei parcele de teren de 816 mp situata in cadrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara, catre o societate comerciala, in care sunt asociati sotia, fiica si ginerele sau, ultimul indeplinind si functia de administrator”, dar si ca, ulterior, ar fi dat unda verde modificarii prelungirii cu opt luni a intervalului de operationalizare „fara recuperarea redeventei de care a fost scutita societatea”.

Procurorii vorbesc despre o suma de 6.728 euro, „datorata Consiliului Judetean Timis inca de la data de 01.07.2010, cand a expirat termenul de operationalizare a investitiei. Aceasta suma de bani a fost virata de firma respectiva in contul Consiliului Judetean Timis la data de 06.04.2015”.

Mai trebuie spus ca dosarul lui Ostaficiuc va fi judecat de catre magistratii Tribunalului Timis.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger